Νίκος Δοϊρανλής

Ο Νικόλαος Δοϊρανλής είναι ψυχολόγος και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, ατομικά, με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαταραχών πρόσληψης τροφής.

Τα τελευταία 10 χρόνια, συντονίζει ψυχο-εκπαιδευτικές ομάδες και ομάδες υποστήριξης για βουλιμία, παχυσαρκία, ανορεξία.

Είναι συνεργάτης του Κέντρου εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Θεραπεία (του Carl Rogers) όπου και εργάζεται ως διευκολυντής ομάδων.

Ταυτόχρονα, ασκεί συμβουλευτική σε μειονοτικούς πληθυσμούς (στα πλαίσια του επιδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ενωση προγράμματος EQUAL).

Στο παρελθόν, εργάστηκε ως ψυχολόγος στην Ελληνική Αστυνομία, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με γνωστό κέντρο αδυνατίσματος παρέχοντας υποστήριξη (ατομικά ή μέσω «ομάδων συνάντησης») σε εφήβους και ενήλικες με προβλήματα βουλιμίας και παχυσαρκίας.

Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Γνωστικοσυμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Ακολούθως, εκπαιδεύτηκε στην προσωποκεντρική θεραπεία του Carl Rogers και πήρε το Pgd in counselling από το Strathclyde της Γλασκώβης. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με «Μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας» παρέχοντας υποστήριξη σε ηλικιωμένους. Ακόμη, έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε ποδοσφαιρική ομάδα.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων από το 1997 καθώς και μέλος των European Counsil on Eating Disorders και Academy for eating disorders. Συμμετέχει ενεργά στα Πανελλήνια Συνέδρια Ψυχολογικής Έρευνας. Πρόσφατη μελέτη του "η βουλιμία ως μια μορφή εθισμού - ομοιότητες και διαφορές συγκριτικά με τις κλασικές εξαρτήσεις ".

Επικοινωνία :
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλέφωνο γραφείου: 2310 822292
Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου 33, Θεσσαλονίκη

 

 

Ευάγγελος Καναβιτσάς
Ο Ευάγγελος Καναβιτσάς είναι ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καρδίτσα όπου ασκεί ατομική και ομαδική συμβουλευτική σε ενήλικες και εφήβους. Ταυτόχρονα συμμετέχει σαν ψυχοκοινωνικός σύμβουλος στο πρόγραμμα του ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) "ολοκληρωμένες παρεμβάσεις υπέρ γυναικών".

Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης το 1996. Το 2000 του απονεμήθηκε το MSc στην εφαρμοσμένη ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Ulster και το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην προσωποκεντρική προσέγγιση από το ΚΕΠΠ.

Από το 1996 απασχολήθηκε διαδοχικά στις παρακάτω θέσεις: Παρακολούθησε τα εξωτερικά ψυχιατρικά ιατρεία του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καρδίτσας, αποτέλεσε μέλος της Ομάδας Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας της 16ης Μεραρχίας Πεζικού και στελέχωσε το γραφείο ψυχολόγων του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων, συνεργάστηκε με τα εκπαιδευτήρια "Ν. Παιδεία" και συντόνισε ομάδες συμβουλευτικής εφήβων στα πλαίσια του ΚΕΣΥΠ (Κέντρο Συμβουλευτικής και ΠΛηροφόρησης) Καρδίτσας.

Επικοινωνία :
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Διαφημιστική προβολή...